logo_oblong

Ons menu

De klassieke keuken, op moderne leest geschoeid. Met de primaire smaak van verse kwaliteitsingrediënten. Het allerfijnste vlees, wild en gevogelte; vis, schaal- en schelpdieren die nog ruiken naar de zee; bodemverse groenten en kruiden, huisgemaakte pasta’s en bouillons, lichte sausen en marinades.

De Pauw: exclusief / inclusief

Een regelmatig wisselend keuzemenu, waar u 3, 4, of 5 gangen van kunt bestellen:

3 gangen (soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    € 39,50
4 gangen (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    € 49,50
5 gangen (soep, twee voorgerechten of kaas, hoofdgerecht en dessert)    € 59,50
Een selectie van verse & gerijpte kazen i.p.v. dessert   supplement € 7,50

U kunt dit menu ook ‘inclusief’ ( inclusief een wijnarrangement ( 3, 4 of 5 glazen ) en koffie of thee na.) bestellen:

3 gangen all-inclusive      € 59,50
4 gangen all-inclusive      € 74,50
5 gangen all-inclusive      € 89,50

Het Pauwmenu

Dit menu wordt u aan tafel verteld. Het menu bestaat uit een voorgerecht, soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een “Grand-Dessert” van de dessert-trolley.
Couvertprijs € 49,50

Wijnarrangement

Passende wijnen bij de verschillende gerechten van het Pauwmenu.
Per persoon € 29,50

Vegetariërs

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 35 jaar van ons gewend bent.

Jubileummenu

De Pauw is 35! Reden voor een feestje:
Een speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor € 35,- passend in het seizoen.

Voorgerechten

Tartaar van zeebaars met geprakte nieuwe aardappel, gel van rode biet & jam van sjalotjes

Filet & gekonfijte bout van tam konijn met knolselderij & sabayon van Maallust Vienna bier

Soepen

Romige soep van postelein met cantharellen & huisgerookte poon

*Soep van rode paprika met een wonton gevuld met fijne groenten & sojaolie

Warme voorgerechten

*Gegrild venkelbrood met zonnebloempitten, honing, kaas & verse kruiden

Kort geroosterde grietfilet met quinoa & kreeftenjus

Krokant gebakken terrine van varkensnek met rode & groene linzen en jus met drop

Hoofdgerechten

Tonijn met mosseltjes, verse pasta, spinazie, wortel & saus van gember & limoen  

Wilde eend met verse bramen, salade van zoete aardappel & aubergine

In notenolie zacht gegaarde ossenhaas met bleekselderij, ketchup van paprika en wortelpuree

Desserts

Een “Grand Dessert” naar keuze van onze desserttrolley

Een selectie van verse & gerijpte kazen ) supplement 7,50 euro

* = geschikt voor vegetariërs ( aangepast )