logo_oblong

Ons menu

De klassieke keuken, op moderne leest geschoeid. Met de primaire smaak van verse kwaliteitsingrediënten. Het allerfijnste vlees, wild en gevogelte; vis, schaal- en schelpdieren die nog ruiken naar de zee; bodemverse groenten en kruiden, huisgemaakte pasta’s en bouillons, lichte sausen en marinades.

De Pauw: exclusief / inclusief

Een regelmatig wisselend keuzemenu, waar u 3, 4, of 5 gangen van kunt bestellen:

3 gangen (soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
€ 41,50
4 gangen (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
€ 51,50
5 gangen (soep, twee voorgerechten of kaas, hoofdgerecht en dessert)
€ 61,50
Een selectie van verse & gerijpte kazen i.p.v. dessert
supplement € 8,50

U kunt dit menu ook ‘inclusief’ ( inclusief een wijnarrangement ( 3, 4 of 5 glazen ) en koffie of thee na.) bestellen:

3 gangen all-inclusive      € 61,50
4 gangen all-inclusive      € 76,50
5 gangen all-inclusive      € 91,50

Het Pauwmenu

Dit menu wordt u aan tafel verteld. Het menu bestaat uit een voorgerecht, soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en het “Grand–Dessert” van onze desserttrolley.

Als u een gerecht wilt wisselen, dan rekenen we daar € 3,50 voor.

Couvertprijs € 51,50

Wijnarrangement

Passende wijnen bij de verschillende gerechten van het Pauwmenu.
Per persoon € 32,50

Vegetariërs

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent.

Jubileummenu

De Pauw is 36! Reden voor een feestje:
Een speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor € 36,- met seizoensproducten.

Voorgerechten

Gemarineerde rode poon met linzen, bloedsinaasappel & gerookte paling

Zacht gestoofde varkenswang met knolselderij, yoghurtgel & gekarameliseerde gezouten noten

Soepen

Kwartelbouillon met kwartelfilet & schuim van schorseneren

Romige soep van spinazie met een gepocheerd ei & vers buikspek

Warme voorgerechten

*Ravioli gevuld met bospaddenstoelen, vers geschaafde truffel & schuim van truffel

Tartaar van snoekbaars met mousseline van aardappel met steranijs, Hollandaise met citroen & krokantjes van aardappel

Krokant gebakken kalfszwezerik met een wentelteefje van rozijnenbrood, beignet met aardpeer en jus met koffie

Hoofdgerechten

Gegrilde zeebaarsfilet met quinoa, gerookte gele & rode biet en kreeftensaus

Gebraden hertenbovenbil met rode kool, hartige macarons & cômpote van rode uien

Hachee van het Gronings weiderund met zoete aardappel & sinaasappeljus

Nagerechten

Een ‘Grand Dessert’ naar keuze van onze desserttrolley

Een selectie van verse & gerijpte kazen ( supplement € 8,50 )

VEGETARIËRS *

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent