logo_oblong

Ons menu

De klassieke keuken, op moderne leest geschoeid. Met de primaire smaak van verse kwaliteitsingrediënten. Het allerfijnste vlees, wild en gevogelte; vis, schaal- en schelpdieren die nog ruiken naar de zee; bodemverse groenten en kruiden, huisgemaakte pasta’s en bouillons, lichte sausen en marinades.

De Pauw: exclusief / inclusief

Een regelmatig wisselend keuzemenu, waar u 3, 4, of 5 gangen van kunt bestellen:

3 gangen (soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    € 39,50
4 gangen (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)    € 49,50
5 gangen (soep, twee voorgerechten of kaas, hoofdgerecht en dessert)    € 59,50
Een selectie van verse & gerijpte kazen i.p.v. dessert   supplement € 7,50

U kunt dit menu ook ‘inclusief’ ( inclusief een wijnarrangement ( 3, 4 of 5 glazen ) en koffie of thee na.) bestellen:

3 gangen all-inclusive      € 59,50
4 gangen all-inclusive      € 74,50
5 gangen all-inclusive      € 89,50

Het Pauwmenu

Dit menu wordt u aan tafel verteld. Het menu bestaat uit een voorgerecht, soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een “Grand-Dessert” van de dessert-trolley.
Couvertprijs € 49,50

Wijnarrangement

Passende wijnen bij de verschillende gerechten van het Pauwmenu.
Per persoon € 29,50

Vegetariërs

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent.

Jubileummenu

De Pauw is 36! Reden voor een feestje:
Een speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor € 36,- met seizoensproducten.

Voorgerechten

Roulleau van hertensukade met vijgencompote, kletskopje & crunch van walnoten

Gebakken coquille met couscous van bloemkool, sinaasappelmarmelade, roggebroodkruim & garnalen coulis

Soepen

Bouillon van venkel met ballotine van konijn & schuim met venkel

Romige soep van knolselderij met op de huid gebakken snoekbaars, paddenstoelen & gerookte olie

Warme voorgerechten

*Panisse met artisjok & hazelnotenmayonaise

Gegrilde tarbotfilet met crème van pompoen & saffraansaus

Zacht gestoofde kalfswang met schorseneren & choronsaus

Hoofdgerechten

Gerookte heilbotfilet met ragout van mosselen, vongole & scheermessen

In truffelolie zacht gegaarde diamanthaas met puree van tamme kastanjes en van truffelaardappel, spitskool & truffeljus

Gebraden borstfilet van wilde eend met pastinaak, spruitjes & cranberrysaus

Nagerechten

Een ‘Grand Dessert’ naar keuze van onze desserttrolley

Een selectie van verse & gerijpte kazen ( supplement € 7,50 )

VEGETARIËRS *

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent