logo_oblong

Ons menu

De klassieke keuken, op moderne leest geschoeid. Met de primaire smaak van verse kwaliteitsingrediënten. Het allerfijnste vlees, wild en gevogelte; vis, schaal- en schelpdieren die nog ruiken naar de zee; bodemverse groenten en kruiden, huisgemaakte pasta’s en bouillons, lichte sausen en marinades.

De Pauw: exclusief / inclusief

Een regelmatig wisselend keuzemenu, waar u 3, 4, of 5 gangen van kunt bestellen:

3 gangen (soep of voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
€ 41,50
4 gangen (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)
€ 51,50
5 gangen (soep, twee voorgerechten of kaas, hoofdgerecht en dessert)
€ 61,50
Een selectie van verse & gerijpte kazen i.p.v. dessert
supplement € 8,50

U kunt dit menu ook ‘inclusief’ ( inclusief een wijnarrangement ( 3, 4 of 5 glazen ) en koffie of thee na.) bestellen:

3 gangen all-inclusive      € 61,50
4 gangen all-inclusive      € 76,50
5 gangen all-inclusive      € 91,50

Het Pauwmenu

Dit menu wordt u aan tafel verteld. Het menu bestaat uit een voorgerecht, soep, een tussengerecht, een hoofdgerecht en het “Grand–Dessert” van onze desserttrolley.

Als u een gerecht wilt wisselen, dan rekenen we daar € 3,50 voor.

Couvertprijs € 51,50

Wijnarrangement

Passende wijnen bij de verschillende gerechten van het Pauwmenu.
Per persoon € 32,50

Vegetariërs

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent.

Jubileummenu

De Pauw is 37! Reden voor een feestje:
Een speciaal 3-gangen verrassingsmenu voor € 37,- met seizoensproducten.

Voorgerechten

Salade van kropsla & pastinaak met pecorino met truffel, truffelmayonaise, schuim van truffelaardappel & vers geschaafde truffel

Paté van kalfsvlees met koolrabi gemarineerd met sinaasappel en vanille & crème van abrikoos

Soepen

*Tom yam: licht pittige bouillon van tomaat, piment, wortel, radijs & gember geserveerd met bapao met oosterse vulling

Romige soep van gerookte paling met zuurkool, gemarineerde skrei & hazelnootkruim

Warme voorgerechten

*Risotto van rode biet met gezouten biet, gedroogde biet & krokant van Parmezaan

Gegrilde schartong met crème van witte bonen, geroosterde bloemkool & schuimige safraansaus

Gebakken varkenslende met witlof met tahini & sojaschuim

Hoofdgerechten

Gegrilde langoustine & krab met peer, aardappelpoffertjes, bosui & kroepoek

Gebraden bavette van het rund met groene asperges, paprika en gekonfijte aardappeltjes

Gebakken borstfilet van tamme eend met aubergine, parel couscous & jus van gefermenteerde knoflook

Nagerechten

Een ‘Grand Dessert’ naar keuze van onze desserttrolley

Een selectie van verse & gerijpte kazen ( supplement € 8,50 )

VEGETARIËRS *

Voor vegetariërs hebben we voor elke gang uiteraard een passend alternatief, zoals u dat al ruim 36 jaar van ons gewend bent